chambre d'hôtes, arles, provence, bed and breakfast, artiste, van gogh, patrimoine mondial

La chambre d'Hôtes

  Arles en Provencewelkom   het huis   de kamer   het atelier   en verder...   bereikbaarheid   vrienden            reservering 


Het huis is in 1932 gebouwd door Julien Chavotier, ingenieur te Arles en groot liefhebber van architectuur en modernisme. Een huis van beton, verrassend en comfortabel. Wij zijn gevallen voor dit huis en hebben ons als familie in haar bijzondere atmosfeer kunnen vestigen zonder haar karakter aan te tasten.
De hedendaagse meubels van beton, ontwerpen van Éric, gaan harmonieus samen met de meubels van de jaren 30.
In de tuin kunt u heerlijk onder de bomen zitten te midden van de bloemen bij de waterpartij. Pluk in de zomer lekker een zongerijpte tomaat of geurige tuinkruiden in het biologische groentetuintje.
Het huis is gelegen in de rustige wijk Monplaisir, parkeergelegenheid direct voor het huis.
Het treinstation en het historisch stadscentrum zijn op 15 min, loopafstand. U kunt gebruik maken van de fietsen van het huis.  U kunt ook de "Taco" (fietstaxi) nemen.
 guest,room,arles-provence, camargue,bed-and-breakfast,artist,Van-Gogh,World-Heritage,b&b guest,room,arles-provence, camargue,bed-and-breakfast,artist,Van-Gogh,World-Heritage,b&b guest,room,arles-provence, camargue,bed-and-breakfast,artist,Van-Gogh,World-Heritage,b&b guest,room,arles-provence, camargue,bed-and-breakfast,artist,Van-Gogh,World-Heritage,b&b

slide show